Nye garnfarger har kommet

Vi har utvidet garnfamilien fra Solberg med mange nye, fine farger i alt fra terrakotta og koksgrå, til babyrosa og babyblå.

Det var på tide å fornye fargekartet vårt, så vi bad om hjelp fra våre følgere på Facebook for å få vite mer om hvilke farger folk ønsket seg fra oss. Enkelte farger gikk igjen i tilbakemeldingene fra dere. Disse plukket vi ut og satte i produksjon – og nå er de endelig ute for salg!

Klassiske motefarger

Noen av fargene er tatt med fordi de er “motefarger”, samtidig som de er klassiske. Dermed håper vi at de kan være med oss i mange år fremover.

Vi skjønte blant annet at lys grå var sterkt ønsket, og denne har allerede blir en kjempehit! Det synes vi er morsomt. Nå er vi spente på om de andre, “støvete” fargene blir like populære.

Sukkersøte babyfarger

Babyfargene lysblå og lysrosa har vært ønsket av kunder i lengre tid, så disse har vi tatt inn i Fiol. Disse blir kjempefine å bruke til både strikking og hekling til de små.

Lag Mariusgenseren i nye farger

Terrakotta og den mørke grå i Fiol plukket vi ut fordi flere ønsker å kunne strikke en Mariusgenser i disse fargene. Dette synes vi høres veldig spennende ut.

Vi håper dere liker de nye fargene og lar dere inspirere til spennende, ny produksjon med vårt store fargeutvalg. Del gjerne bilder av det du lager med oss og følgerne våre på Facebook!